Winterstalling Lemmer

Tijd om uw schip op het droge te zetten? Bekijk met eigen ogen onze modern uitgeruste loodsen en stallingplaatsen. Wij laten niets aan het toeval over en werken met topklasse materiaal om uw schip te kranen, te transporteren en te stallen.

Calculator

U kunt vrijblijvend uw winterstalling berekenen. Vult u hieronder uw gegevens in en verstuur het formulier. Dan nemen wij z.s.m. contact met U op.

Mocht het formulier toch niet helemaal duidelijk zijn, kunt u natuurlijk altijd een e-mail sturen met uw vraag. Aanvullende werkzaamheden zoals winterklaar maken , motoronderhoud of het inbouwen van apparatuur kunt u ook later met ons bespreken.

--- U het zomerplezier, wij de winterzorg ---

1. Uw boot
2. Services
3. Uw gegevens

Uw boot

mtr.
mtr.
m2

Services

Berekening
Milieukosten
39,00
Totaal
€ 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

* Kranen, Afspuiten en Bokhuur standaard inbegrepen.

Uw gegevens

Vul de ontbrekende gegevens in, alstublieft
Vorige
Volgende
Verstuur naar Jachtwerf Maronier   >
8 punts bok , 40 Ton
Verwarmde winterstalling
Kranen met staande mast

 

Botenlift

Wij zetten uw boot op de wal met behulp van onze moderne kraan die boten met een lengte tot ongeveer 18 meter en een gewicht tot 30 ton kan heffen. Deze kraan voldoet aan alle veiligheidsnormen. Er kan gekraand worden met staande mast.

 

Transport

Eenmaal uit het water wordt uw schip op onze milieuvriendelijke afspuitplaats helemaal schoon gemaakt, behandeld en geprepareerd voor transport. U kunt erop vertrouwen dat ook het transport op een veilige en betrouwbare manier gebeurt, dit mede dankzij onze hydraulisch gestuurde transportwagen.

 

Winterberging

Wij geven uw schip vervolgens een plaats. U kunt kiezen of dit een overdekte of onoverdekte plaats moet zijn of verwarmd. Wij hebben de beschikking over 70 overdekte en 70 onoverdekte stallingplaatsen. Waar u ook voor kiest, u kunt erop rekenen dat alle plaatsen zeer gebruiksvriendelijk zijn.

De bokken die wij gebruiken kunnen speciaal afgestemd worden op uw schip. De bokken zijn verdeeld in 8, 15, 20 en 30 ton en uiteraard volgens CE-norm gebouwd. Bang voor inbraak of beschadiging? Niet nodig. Want wij passen op uw schip. Naast het feit dat er elke dag personeel aanwezig is op de werf, is het terrein voorzien van videobewaking en begeleidingsverlichting.

 

Te water laten

Is alles gedaan wat er gedaan moest worden en is uw schip er weer helemaal klaar voor? Dan zorgen wij ervoor dat het weer met dezelfde zorgvuldigheid te water wordt gelaten. Wij wensen u voorts natuurlijk een behouden vaart, maar mocht de vaart op een of andere manier niet zo behouden verlopen, dan geeft het misschien een rustig gevoel te weten dat u altijd bij ons terecht kunt voor reparaties, nieuwe onderdelen of advies.

 

Kortom: u het zomerplezier, wij de winterzorg!!