Jachthaven

Nieuwe ligplaatsen

We hebben nieuwe ligplaatsen in de haven beschikbaar. Boxen voor grotere boten rechtstreeks aan het IJsselmeer

 

 

Maten zijn de maten van de palen, er kunnen langere boten in deze boxen.Het seizoen is van 1 april tot 1 november. Winter liglaatsen in overleg mogelijk.Prijs is incl. btw, toeristenbelasting en stroomaansluiting.

 

Tel: 0514 - 563300

 

 

Jachthaven in de poort van Friesland

Onze jachthaven is ideaal gelegen, direct aan het IJsselmeer en in het hart van Lemmer. Op enkele minuten lopen van onze jachthaven vindt u restaurants, winkels en supermarkten. Vanuit de jachthaven kunt u het IJsselmeer opvaren, zonder bruggen of sluizen te hoeven passeren. Door de golfbreker in de haven kan uw boot rustig liggen. Maronier in Lemmer is een belangrijke jachthaven voor veel watersporters in Friesland, mede door zijn gunstige ligging rechtstreek aan het IJsselmeer, goede faciliteiten en optimale beveiliging.

 

Faciliteiten en beveiliging

Op de steigers zijn elektriciteit en water aanwezig. In de bootshop en in nabijgelegen watersportwinkels vindt u alles wat u nodig heeft voor uw schip en uzelf. Verder is er voldoende parkeergelegenheid voor uw auto en zijn er moderne toiletvoorzieningen op het terrein. U kunt uw schip gerust bij ons achterlaten. Zes dagen per week zijn onze mensen op de werf aanwezig. 

 

Gelegen direct aan het IJsselmeer

Het winkelcentrum met ruime keuze aan supermarkten ligt op 2 minuten lopen en het gezellige centrum op 5 minuten.

Parkeren kunt u gedurende de zomermaanden op het buitenterrein.

 

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.