Yanmar

Yanmar, opgericht in 1912, staat bekend om zijn kwaliteit. In de watersportbranche kan niemand meer om deze dieselmotorenproducent heen. Met 10 fabrieken in 9 landen is Yanmar dan ook de grootste scheepsdieselproducent ter wereld. Jachtwerf Maronier kan Yanmar onderhoud voor u verzorgen.

Met 960 dealers in Europa wordt tevens een ijzersterk servicenet bewerkstelligd.Nederland heeft een dealernet dat ondersteund wordt door Yanmar Benelux.

 

Door een nieuwe structuur in de organisatie kunnen wij als dealer van Yanmar bijna elke klant binnen 24 uur voorzien van onderdelen. Alle snellopende onderdelen zoals filters,impellers,V-snaren en pakkingen hebben wij op voorraad. Voor onderdelen die besteld moeten worden is 24 uur levertijd nodig. Bent u dus op zoek naar Yanmar onderdelen, dan kunnen wij u helpen!

 

 

4JH , 6LY en 8LV : De nieuwe Common rail motoren

Met de nieuwste 4JH ,6LY en 8LV-serie common rail motoren heeft Yanmar er drie toppers bij. Met een ongekend vermogen per gewichtseenheid en wederom een reductie van geluidsemissie en uitstoot van CO2 kunnen deze krachtpatsers de komende jaren mee.

Door de keuze in afmetingen kunnen deze motoren in plaats van elke andere motor met hetzelfde vermogen ingebouwd worden.

 

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.