Northern Lights

Northern-lights marine generatoren behoren tot de beste in hun soort. Door innovatie en het gebruik van de beste assemblage, wordt voldaan aan de hoogste eisen. Het ombouwen van het standaard industrie cilinderblok naar een marine versie wordt in eigen beheer gedaan. Er zijn allerlei opties mogelijk, zoals PTO, prealarmen, shutdown systeem, dubbelwandig uitgevoerde brandstofleidingen en een geluid absorberende omkasting. Om aan de laatste milieueisen te voldoen zijn diverse modellen reeds voorzien van elektronisch brandstofmanagement of commonrail.

 

Levering nieuwe generatorsets:

Voor informatie en prijzen over nieuwe generatorsets kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u desgevraagd informatie opsturen. Wij importeren alle generatorsets zelf uit Amerika.

 

Service:

Als dealer doen wij alle commisioning in de Benelux voor alle generatorsets vanaf 50Kw. In overleg met een Marine surveyor en de installateur worden dan diverse functies gecontroleerd. Tevens voeren wij garantie werkzaamheden uit in opdracht van de fabriek. Complete revisie kunnen wij uitvoeren op locatie en in het schip.

Service advisor

Vanaf februari 2010 zijn wij authorized Service ADVISOR dealer volgens de norm van de John Deere University.

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.